De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijke verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen.

Tijdens de keuring van uw voertuig wordt er goed nagelopen of het voertuig aan de APK-eisen voldoet. Denk hier aan o.a. uw autobanden, verlichting, schokdempers en natuurlijk de remmen.

Na afloop van de keuring krijgt u een keuringsrapport ontvangen. Daarin staat of het voertuig gekeurd of afgekeurd is. Is het geval dat de auto niet door de keuring komt, dan geven wij aan welke mankementen dienen te worden opgelost. Een APK-keuring mag enkel door een RDW-erkend bedrijf zoals Autocentrum Klundert/Breda worden uitgevoerd.

Onderhoud bij Autocentrum Klundert/Breda

Als u tijdig onderhoud verleent aan u voertuig kunt u hoge kosten voor onderhoud besparen. Bij ons bent u op het goede adres voor het verlenen van zowel kleine als grote onderhoudsbeurten.

Het verschil van een grote / kleine beurt.

Bij een grote onderhoudsbeurt wordt u voertuig grondig gecontroleerd op bepaalde punten. Zo controleren we natuurlijk de distributieriem, banden en overige. Automatisch vullen we ook alle vloeistoffen bij.

Als u op tijd een kleine onderhoudsbeurt verleent bij Autocentrum Klundert/Breda dan kunt u hoge bedragen aan onderhoud voorkomen. Bij een kleine beurt wordt u voertuig grondig nagekeken op punten zoals, banden, remblokken, remschijven en lekkages.

Na afloop wordt u voertuig netjes gepoetst zowel van binnen als buiten.

Neem contact met mij op

    Voornaam (*verplicht)
    Achternaam (*verplicht)
    E-mailadres (*verplicht)
    Telefoonnummer (*verplicht)
    Onderwerpen